Interieurarchitect voor uw droomhuis ideeën

Interior architect The Hague

Wij voeren het hele werk uit als een team met u. Wij luisteren naar u en interpreteren wat u wilt. U hoeft niet bij elke fase van het werk betrokken te zijn. Wij denken eerst na over uw ideeën, stellen dan een plan op en voeren het uit. Weet u wat u wilt? Vertel het ons in dit stadium.

Een verantwoordelijkheid gevoel bij het interieurarchitect

U bent verantwoordelijk voor de ideeën, kleding, accessoires, vloer- en verlichtingsarmaturen, geleid door de stijl die u hebt gekozen. Wij zullen rekening houden met de ruimte die u heeft, het aantal personen in de kamer, de inrichting van de kamer, de gemiddelde grootte van de kamer, speciale behoeften (leeftijd, lichaam of handicap), en uw budget. Wij zullen speciale maatregelen nemen afhankelijk van de leeftijd, de ernst of de aard van de handicap.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken, om u input te geven in het interieurontwerp om uw dromen te helpen realiseren. We hebben een breed scala aan interieurs om uit te kiezen: traditioneel, chique, minimalistisch, oosters, eigentijds, casual, country en western, rustgevend, tijdelijk en nog veel meer. Het interieur dat u kiest, kan romantisch, sereen, levendig, mooi, exotisch of verwilderd zijn. Misschien kiest u voor een traditionele stijl met accessoires die bij die tijd horen zoals een schilderij, antieke klok, urn enz.

Goede resultaat bij een goed architect

U zult aandringen op de stijl die het beste bij u past. Wij hebben een team van professionals Interior architect in The Hague om u te helpen het plan op papier te zetten, de nodige bouwvoorschriften te tekenen, de nodige bouwvergunningen te verkrijgen, werklui te regelen indien nodig, de schoonmaak en afwerking te doen, om te gaan met alle contract professionals om een vlekkeloos interieur te verzorgen. U zult geen vinger uitsteken en betrokken zijn bij het project. Vertrouw op ons om oplossingen te vinden en zorg te dragen voor de juridische aspecten van het project.