Hovenier Helmond

Statues, Art, Gardeners, Sculptures, Figure, Artwork

De opdrachtgevers van een hoveniers bedrijf zoeken ons niet alleen voor ontwerp maar ook voor uitvoering. Levering is erg belangrijk! Dit is erg belangrijk omdat u te maken kunt hebben met een gecompliceerde taak of een grotere. De achtertuin van een huis kan vaak een diverse mix van prikkels en uitdagingen zijn. Een geweldige tuin kan net zo lonend zijn als een briljante ontwerper die aan uw achtertuin werkt.

Je moet er rekening mee houden dat er niet één antwoord is voor elke werf, maar ze verschillen wel van klant tot klant. Het ontwerp van de tuin moet worden gekozen in verhouding tot de grootte en reflectiviteit of de huidige klantenkring. Velen zijn in volledige planningsmodus, maar hebben er vaak geen rekening mee gehouden dat bij elke nieuwe klant een gevoel van opwinding, vervulde behoeften, nieuw beschikbaar budget, nieuwe ideeën enz. komt. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat u de zaken op de hoogte houdt voordat u van start gaat elk verder ontwerpproces. De klant is min of meer tevreden en u gaat tijdens uw verblijf seizoensmaterialen installeren, daarom zijn onze typische klanten tuinontwerpleiders, landschapsarchitecten, aannemers, fabrikanten enz.

U zult ontdekken dat dit een gouden kans is, als u de leiding heeft over uw tuinontwerp, terwijl u waar nodig kunt praten met klanten in de aankoopshowroom of over de diensten die u levert. Zelfs als u niet degene bent die uw diensten presenteert, is het bieden van een pure en duidelijke marketingboodschap aan uw klanten een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u voorop loopt en realiseert. de bewaring van hartvormige landschapsplanten en bomen, evenals frequent en goed gericht snoeien en bijvoorbeeld seizoensgebonden kalveren, helpen bij het opbouwen van een echt klantenbestand. Bij het kiezen van het ontwerp van je tuin, moet je echt overwegen wat het is, een ontluikend kind en een neofiet in de achtertuin mist de essentiële educatieve elementen om de basis te begrijpen. Een kind mag geen tuinbouwkundige zijn, maar hoeft dat ook niet te zijn! Uw klanten zullen er baat bij hebben, ja het zit 'm allemaal in de methode van geven en nemen:

Geef de klanten wat ze willen Niet wat je denkt dat ze zouden moeten hebben Gewoon om er zeker van te zijn dat je het hebt gedaan!!

Fout: niet goed gedocumenteerd

pleit /argain /appeal /converse /clients

"Het ding dat er echt toe doet, is wat hen drijft – waar ze naartoe gaan." – Opsommingstekens volgen

In ons geval kan het zijn dat uw klant een fervent tuinier is en u een landschapsaannemer bent, maar misschien is hun huis niet groot genoeg voor meerdere tuinen en kan een tuinpaar gewoon worden gebruikt als bewaarruimte voor waar het alles moet doen. Hoe meer publiek en open dat, maar niet de absolute ernst om het te bereiken. Jullie dokters en advocaten hebben dezelfde zorgen: minder grijs en zweet en meer wit.

Doe goede onderzoekssites zoals http://www.horticulturists.com.auandhttp://www.placdesigns.com.au geven de laatste rapporten over planten aan en Turner (website) is een startpunt voor veel van de lokale ontwerpspecialisten en Climate Change adviseurs Neem in ieder geval contact op met uw vertrouwde lokale tuinder om zeker het potentiële algemene informatiecentrum te verkrijgen. Vraag deskundig advies aan de experts Ga niet alleen op pad. Je zou zeker aansprakelijk zijn voor $ 1000's!

Twee – Weet je wat je doet?

Iedereen verzet zich tegen het maken van fouten en als je een redelijk uitzonderlijk slimme tuinier bent dan weet je dat je meestal alles zelf doet en dat niemand anders het zo goed kan als jij kunt. Bij het zoeken naar klanten worden echter fouten gemaakt.

Als je faalt om te plannen, plan dan om te falen. Zoek een baan op de grond of plan om te mislukken met een ontwerp erop. Er kan maar beter eerst iets gebeuren, voordat je op zoek gaat naar het geld. We zijn allemaal blij om te betalen, maar zelfs jij zou beter af zijn om een ​​relevant ontwerp te krijgen en het werk eerst gedaan te krijgen als je daarheen moet. Outsourcing is zeker een pluspunt voor nieuwe ontwerpbedrijven. Het bespaart u niet alleen de mensen van het bedrijf, maar ook enorm veel van uw eigen tijd. Ken ook uw producten! De tuinontwerpindustrie is grotendeels een op talent gebaseerd bedrijf, hoewel u zult merken dat hele software- en ontwerpbedrijven werk voor u doen. Als u echter uw eigen bedrijf op afstand runt, kan het zijn dat u alle software van tevoren moet leren en deze zo vaak mogelijk moet gebruiken.

Twee – Net zo goed als je laatste design director?

Houd er rekening mee dat uw klanten een hoge standaard van hun tuinen voor een lange tijd willen behouden. Er zijn veel andere concurrerende bedrijven en je hebt het misschien gezien in de tuinwereld of op tv en websites. Maar je wilt gewoon gezien worden voor wat je kunt. De baan goed en niet de junior.